Nieuws

Topdrukte in december!

17 december 2020

Het is druk bij SILS in december, net als bij een aantal andere schakels in de logistieke keten, zoals de pakketvervoerders. Dit leidt helaas op sommige momenten tot vertragingen.

Ook bij SILS ontkomen we hier jammer genoeg niet altijd aan. Ondanks al onze voorbereidingen en verhoging van de capaciteit. Het aantal orders en inbounds wat op dit moment aangeboden wordt is namelijk vele malen groter dan normaal in december, en voorspeld,  en mogelijk op momenten ook groter dan wat SILS op dit moment dagelijks kan verwerken.

Uiteraard zetten wij alle zeilen bij om het volume zo goed mogelijk op te vangen en zullen wij ook alles in het werk stellen zodat onze klanten, en dus ook de klanten van onze klanten, er zo min mogelijk hinder van ondervinden.

We willen graag van de gelegenheid gebruik maken om u hierbij hele fijne feestdagen te wensen en een zeer voorspoedig 2021!

Blijf vooral gezond!
Team SILS